15.10.2022г. гр. София

Обучение „За равновесието между професионалния и личен живот“

ОБУЧЕНИЕ „ЗА РАВНОВЕСИЕТО МЕЖДУ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ И ЛИЧЕН ЖИВОТ“

Дата на провеждане: 15 Октомври 2022 г.

Място на провеждане: гр. София, ул. „Мизия“ № 23 – сграда „Мissia 23“  

Продължителност: 14:00 – 18:00 ч.

Коктейл: 18 ч. – 19.30 ч.

Всички се вълнуваме от актуалната тема: Как се постига равновесие и удовлетвореност като професионалист и родител в динамично променящото се ежедневие?

Знаем, че равновесието се постига когато можем да координираме процеси, да се адаптираме към средата, познаваме правата си и синхронизираме отношения: лични, семейни и социални, и ефективно управляваме емоции.

Знанието как да постигнете равновесие между грижи за семейството, децата и работата, между емоциите и поддържане на здравословни взаимоотношения, между променящата се среда и все не стигащото време, между вашето лично и семейно благополучие, са теми, които специално подготвихме за вас.

Академия „Архитектура на знанието“ има удоволствието на 15.10.2022г. да ви покани да участвате в бутиково обучение на тема  „За равновесието между професионалния и личен живот“.

В програмата на авторското обучение е включен модул и към изясняване на правните аспекти за гарантиране на равновесие между професионален и личен живот за работещи родители и самоосигуряващи се лица. В модулът ще се проследят най-новите положения в Кодекса на труда отнасящи се до въвеждането на предвидими условия на труд, ползване на отпуск за гледане на дете, полагане на грижи за роднини по медицински причини, работа от разстояние и гъвкаво работно време, развитие на професионалните умения, закрила на жените, децата в неравностойно положение, както и полагане на допълнителен труд.

Обучението е с продължителност 4 часа от 14.00 до 18.00 часа, с втора част коктейл от 18.00 до 19.30 ч. за всички учатници.

За да постигнем равновесие между удоволствие от получените знания и възможност да създадете контакти и поговорите за бизнес на чаша вино за нас ще се погрижи партньора на събитието Мissia 23 – пространство за хора с креативност и идеи!

Обучението е предназначено за работещи родители, мениджъри, работодатели, самоосигуряващи се лица.

След обучението, участниците ще:

Z

Имат изграден модел на знание как се постига равновесие като работещ родител, професионалист, мениджър или самоосигуряващо се лице.

Z

Ще са разпознали значимите за тях фактори за постигане на равновесие чрез обсъждане на различни сфери: личност, емоции, семейство, партньорски взаимоотношения, работна среда, стресови фактори, начин на мислене и вземане на решения.

Z

Ще знаят за правните аспекти за гарантиране на равновесие между професионален и личен живот за работещи родители и ще получат практични правни съвети, които да прилагат по време на възникването, изменението и прекратяването на трудовото им правоотношение.

Z

Ще имат знание за Емоционалната интелигентност и как тя се развива в семейна и корпоративна среда.

Z

Ще са запознати с работещи модели за управление на времето.

Z

Ще получат много подаръци, между които и техники за управление на емоции и справяне със синдрома за емоционално изпепеляване „Burnout“.

Z

Ще могат да изградят нови контакти и да общуват в приятна среда.

За да се регистрирате за участие в обучението е необходимо да закупите билет.

Моля да попълните точен имейл адрес, за да потвърдим регистрацията, както и данни за фактура ако искате да ви бъде издадена такава.

Напомняме, че Вашето място е резервирано за 5 /пет/ дневен срок от датата на регистрация и правото на участие възниква след заплащане на таксата по банков път. След този срок мястото Ви няма да бъде запазено.

За групово обучение поискайте оферта на имейл: contact@drantoninakardasheva.com

Цена: 160 лева без ДДС за един участник
280 лв. без ДДС за двама родители

Лектори на обучението са:

Д-р Антонина Кардашева – психолог, психотерапевт, ментор, Национален координатор по Емоционална интелигентност за България към световното общество по Емоционална интелигентност, Учредител и СЕО на Фондация за развитие на емоционалната интелигентност. Управляващ директор е на консултанска компания Smart Strategies Ltd. Антонина Кардашева е доктор на науките по психология, автор на монографии и много научни публикации. Изследовател в сферата на Емоционална интелигентност и има лиценс за ползване на метода за изследване на Емоционалната интелигентност MSCEIT. Автор на Подкаст „Емоционалната интелигентност – рецепта за развитие“.

Адв. Георги Кардашев е адвокат вписан в Регистъра на българската адвокатура под № 1400015475  и е практикуващ медиатор, вписан под рег. № 20151203003 в Единния регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието, със специалност „Търговска медиация“. Адвокат Кардашев притежава професионална квалификация по „Управленски умения” от Нов български университет. Председател е на сдружение с нестопанска цел „Съвет по нормотворчество“, чиято основна цел е да подпомага развитието на законодателството и подпомагане на нормотворческите и законодателни процеси в Република България. Георги Кардашев е водещ на телевизионното предаване и подкаст с юридическа тематика „Кардашев на лов… за право“.

Цената включва: учебни материали, кафе пауза, коктейл.

Специален подарък за всеки участник!

Участниците ща получат рецепта за своята допаминова диета, която да използват след края на обучението.

Регистрирай се сега и купи билет:

Партньор на събитието: „Мissia 23“ 

април 2024

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Events

Офис

гр. София ул. Цар Асен 29

Контакти

+359 884670613 
contact@drantoninakardasheva.com