Имам удоволствието да Ви се представя!

Моето име е Антонина Кардашева. Работата ми е да общувам с различни хора. Във всеки разговор достигам до дълбинното знание за тях самите и за модела на живота им, който са изградили или искат да постигнат.

Да улесняваш хората да достигнат до личното си познание е съвместен архитектурен процес. Стремя се чрез моята интерпретация на професионално знание да им давам достъп до тяхната вътрешна структура, за да я изградят самостоятелно и устойчиво. Това е дълъг процес на планиране, изграждане на дизайн и реализиране на устойчив жизнен модел.

Архитектурните житейски проекти са като хората – различни, но всеки със своята красота, устойчивост и стил.

Зная, че знанието на всеки от нас е ценен ресурс, защото носи информация за историята му, опита, емоциите, преживявания, постижения, цели, вярвания, убеждения, ценности. Информацията, сама по себе си не е знание до момента да свързването й с личния опит.

Има хора, които използват успешно информацията за себе си, но има и други, които даже не знаят колко много знаят.

Те имат нужда от архитект на знанието им като мен, който да конструира модела на мислене, да го свърже с емоциите, опита и личностни ресурси, за да е ориентиран към развитие, обновяване и висота на постиженията.

През блендата на социалните ми роли на професионалист: психолог, психотерапевт, коуч, ментор, експерт по емоционална интелигентност, изследовател, управленски консултант, обучител, ценността на знанието за адаптацията и емоционалното ви здраве е гарантирано!

Съдържателните разговори със семейството ми и времето, прекарано с близките, извън професионалните ангажименти, са част от любимите ми моменти!

Зареждам се с релаксиращи разходки сред красиви места, пътувания, слушане на музика и четене на книги.

Ще се радвам да съм архитект на Вашето знание и живот!

Офис

гр. София ул. Цар Асен 29

Контакти

+359 884670613 
contact@drantoninakardasheva.com