Архитектура на цели и постижения

За всеки от клиентите ми подбирам най-подходящия индивидуален подход и метод за обсъждане, определяне и постигане на неговите цели. Ако искате да се доближите до върха на вашите лични успехи и да се предвижвате в подходяща и определена от вас посока ви предлагам заедно да пропътуваме разстоянието от състоянието, в което се намирате сега до състоянието, в което искате да стигнете.

За да реализирате целите си и постигнете върха, нека поработим заедно за личностно и професионално развитие и да изградим архитектурния модел на постиженията ви в кариерата!

Да, познахте това е услугата коучинг.

Коучингът е процес на учене и постоянно самоосъзнаване! В поредица от подкрепящи и структурирани разговори /коучинг сесии/ достигаме до най-високото възможно ниво на вашата личност. В рамките на продуктивен и ориентиран към резултатите разговор, коучингът ще ви даде достъп до това, което вероятно знаете за себе си и ситуациите, но чрез нов опит.

Коучингът като процес е комбинация от техники за наблюдение, задаване на конкретни и адаптирани за клиента отворени въпроси и слушане. Коучингът ще ви помогне да научите как да коригирате собственото си поведение, самостоятелно да формулирате въпросите си и да намирате отговорите си, за да построите ваш архитектурен модел на действия за постигане на желанията и целите си дългосрочно.

Хората най-често търсят услугите на коуч, за да подобрят личната или професионална ситуация, в която се намират и да достигнат до краткосрочните или дългосрочните си цели чрез активности и конкретни действия.

Менторството е много интересен процес на съвместна дейност между ментор и клиент. Ментор в древногръцката митология е името на приятеля на Одисей. Когато Одисей тръгва към Троя, в знак на доверие, уважение и отговорност, поръчва на Ментор да се грижи за дома и сина му. Менторите имат привилегия и отговорността да съпътстват хората във важни моменти от живота им.

Ако е настъпил период да предприемете промяна в бизнес план или личен живот, то вие сте пред нещо ново, различно, както и резултатът от това изменение: смяна, замяна. Дa пpедприемеш пpoмянa е пътя към успех, особено в бизнеса!

Нека заедно влезем в ролята на архитекти на вашата промяна!

Запазете си час за среща с мен!

Офис

гр. София ул. Цар Асен 29

Контакти

+359 884670613 
contact@drantoninakardasheva.com