Психолог

Безценният опит да познаваш психиката на хората до детайлите на техните мисловни модели и функциониране на мозъка им, или техните изкривени модели, водещи до престъпност, ми дадоха осъзнатостта на психолога.

Имам широка експертиза и опит на професионалист, който не само създава профили на престъпници, не само е подготвял групи за бързи действия, но подпомага хора от различни възрастови групи да преодолеят проблемите си, Като професионалист, работя с висока професионална етика и отговорност за запазване на конфиденциалността на най-финната материя на човешката психика – мисловни модели, емоции, поведение.

 

Обучавах се и се специализирах в различни сфери на психологията – организационна психология, психоанализа, музикотерапия, психодрама, семейна психотерапия, коучинг и менторство, фамилни констелации, кризисни интервенции, механизми за възстановяване след постравматични стресови разстройства, емоционална интелигентност.

Дипломиран психотерапевт съм, дипломиран лайф и бизнес коуч и съм много щастлива, че чрез знанието за личността, човешките системи, поведение, емоции, невронаука, мога да съм полезна на всеки човек.

Мога да придам стойност на живота му, като осъзнае и конструира свой архитектурен модел на мислене, емоции, поведение, адаптация за всяка социална среда и кариерно развитие. Затова възприемам себе си като архитект на знание.

След написани две дисертации и защитени две докторски степени – първата в областта на психичен стрес в професионалната дейност на оперативните работници в МВР и втората в областта на емоционалната интелигентност, създадох консултанска компания Smart Strategies Ltd .

Офис

гр. София ул. Цар Асен 29

Контакти

+359 884670613 
contact@drantoninakardasheva.com