17.06.2022 - гр. София

Мастър клас
„Разопаковане на емоции“

Мастър клас
„Разопаковане на емоции“

гр. София

 

Дата на провеждане: 17 Юни 2022 г.

Място на провеждане: гр. София, ул. Цар Асен 29

Продължителност: 10:00 – 13:00 ч.

Емоциите могат метафорично да бъдат сравнени с „опаковани пакети“, като подаръци, които подаряваме на себе си или другите. Някои пакети са с красива луксозна хартия и панделки, други набързо залепени с лепило или тиксо. Има и емоции в пакети, които съдържат силен заряд и даже под опаковката парят при допир. А студените, замръзнали емоции можем да усетим и по заскрежената опаковка, в която са обвити.

Фееричните емоции са като леките пакети, които с радост носим с очакването, че след разопаковането им ще сме приятно изненадани от съдържанието. Всеки обича подаръците и се надява, премахвайки опаковката да бъде щастлив! Кога за последно сте разопаковали ваши емоции?

Опаковането на емоции е дълъг процес, зависещ от динамиката и историята на живота на всеки човек. Опакованите емоции носят много информация за отделната личност, за взаимоотношението й със света около нея. Те носят информация за защитни реакции и поведения, за отношения, съпротиви, нагласи, лимити или възможности и подходи.

Унаследяваме емоции до известна степен. Учим се на емоционални реакции в детството от моделите на възрастни, изграждаме свои собствени като израз на вътрешната преработка на възприятия, мислене, анализ на информация, взаимоотношения. Често използваме емоции при взаимоотношенията с колеги, приятели, семейство и не осъзнаваме значимостта им за нас и другите. Емоциите, чрез които се представяме са също опаковани и се изненадваме, че не ни приемат, отхвърлят или дистанцират.

Какво точно ще откриете като разопаковате вашите емоции, ще научите като се включите в мастър клас „Разопаковане на емоции“?

На този мастър клас участниците: 

Z

Ще се запознаят с 5 компонентния метод за разопаковане на емоции;

Z

Ще открият кога, с какво и защо опаковат емоции;

Z

Ще разберат кои ситуации и хора предизвикват конкретни емоции или бленди от емоции и защо;

Z

Ще проследят връзката на всяка емоция с конкретна потребност;

Z

Ще открият коя емоция какъв потенциал за действие отключва;

Z

Ще се запознаят с много стратегии за преработка и управление на емоции.

За да се регистрирате за участие в обучението е необходимо да натиснете бутона Регистрирай се“ и попълните регистрационната форма. 

Моля да попълните точен имейл адрес, за да потвърдим регистрацията.

Напомняме, че Вашето място е резервирано за 5 /пет/ дневен срок от датата на регистрация и правото на участие възниква след заплащане на таксата по банков път. След този срок мястото Ви няма да бъде запазено. Групата е до 10 участника.

За по-големи групи поискайте оферта на имейл: contact@drantoninakardasheva.com

Цена: 160 лева без ДДС  за участник

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Events

Офис

гр. София ул. Цар Асен 29

Контакти

+359 884670613 
contact@drantoninakardasheva.com