15.11.2022 - гр. София

Психология на парите

Мастър клас
Психология на парите

 

Дата на провеждане: 15 Ноември 2022 г.

Място на провеждане: гр. София, ул. Цар Асен 29

Продължителност: 10:00 – 14:00 ч.

Мастър класа „Психология на парите“ е много актуално в ситуация на икономическа криза. То е предназначено за креативни хора от всички социални сфери, които искат да разберат как да изградят отношение на хармония с парите, въпреки ситуациите на финансова и социална несигурност.

Дизайнът на този мастър клас е изграден от четири модула, които в детайли засягат темата за отношението ни с парите.

По време на мастър класа ще имате възможност да откриете наследството на Вашата хармония или дисхармония с парите. Ще научите за основни влияния, вярвания и убеждения, саботажи от детството и посланията, които получавате от парите в различни ситуации. Ще поговорим много за връзката на емоциите и парите.

Ще разгледаме ефектите на парите върху взаимоотношенията в партньорската двойка и как да постигаме хармония с парите и да подобрим отношенията с партньора? Темата е интересна защото ще обсъдим моделите на партньорски взаимоотношения, основани на парите и връзката им с емоциите.

Сами ще идентифицирате уникалните за вас етапи за изграждане на хармония с парите. Заедно ще обсъдим механизмите за преразход, инвестиране на парите и начините за справяне с различни дисфункции от отношението ни към парите, продиктувано от емоционалните ни решения.

Още един от акцентите в мастър класа ще бъде насочен към темата за парите като мотиватор и демотиватор на работното място и избор на кариерно развитие. Ще осъзнаем, че влизането в социални роли често е продиктувано от основното търсене на ефективния диалог с парите.

Мастър класа е с много практическа насоченост и в него са включени упражнения за изграждане на: „Правила на играта с парите“; Резонанса на парите; Законът за полярността; Кривата на парите.

Ще имате възможност да изграждате умения, които веднага след мастър класа може да приложите в ежедневието си, като преживявате и обсъждате в група:  Как да откриете логиката на парите?; Как да планирате едновременно времето и парите?

За да се регистрирате за участие в обучението е необходимо да натиснете бутона Регистрирай се“ и попълните регистрационната форма. 

Моля да попълните точен имейл адрес, за да потвърдим регистрацията.

Напомняме, че Вашето място е резервирано за 5 /пет/ дневен срок от датата на регистрация и правото на участие възниква след заплащане на таксата по банков път. След този срок мястото Ви няма да бъде запазено. Групата е до 12 участника.

За по-големи групи поискайте оферта на имейл: contact@drantoninakardasheva.com

Цена: 180 лева без ДДС  за участник

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Events

Офис

гр. София ул. Цар Асен 29

Контакти

+359 884670613 
contact@drantoninakardasheva.com